Als je écht zeker bent: tattoo-artiest vraagt vriendin ten huwelijk met inkt

Facebook
Niets zo pijnlijk en gênant als een afgewezen huwelijksaanzoek, en dan zeker als je de vraag getatoeëerd hebt op je been. Gelukkig liep het bij Vinny Capaldo-Smith goed af.

Vroeger kwam je weg met een ring in een glas champagne, maar tegenwoordig verwacht de wereld dat mannen voor hun huwelijksaanzoek origineel uit de hoek komen. Met een tatoeage bijvoorbeeld.

Vinny Capaldo-Smith brengt zijn dagen door met het tatoeëren van anderen, maar kroop voor zijn aanzoek zélf in de stoel. Hij vroeg aan zijn vriendin Brooke Wodark om een hartje te zetten op zijn enkel, iets waar ze bloednerveus om was. Op het laatste moment trekt hij echter zijn broekspijp omhoog en onthult zijn ware bedoeling. In een schattige tattoo vraagt hij haar ten huwelijk: "Will you marry me?", staat er geschreven, met daaronder twee hokjes die ze kan aankruisen.

Brooke krijgt meteen tranen in de ogen en zet gauw een vinkje bij het ja-hokje. Een nogal slordig vinkje, vertelde ze achteraf. "In de video ziet het er heel slecht uit, maar gelukkig kon ik het achteraf rechttrekken. Nu prijkt er een net kruisje. Ik was echt helemaal in shock, ik heb drie uur gehuild van geluk." Benieuwd of de twee hun trouwringen ook met inkt zullen zetten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.