Alligator steekt de straat over in Montreal

De alligator stak in de Canadese stad Montreal de straat over.
Mayssam Samaha/Facebook De alligator stak in de Canadese stad Montreal de straat over.
Wie gisterenmiddag een alligator de straat zag oversteken in de Canadese stad Montreal, heeft het écht goed gezien. De politie bevestigt dat er een alligator ontsnapt is uit een busje ontsnapt is dat in de buurt geparkeerd was. Het dier is inmiddels weer gevangen.

De alligator werd rond lunchtijd gesignaleerd terwijl het zondagmiddag doodgemoedereerd Jarry Street East overstak in Montreal. Het reptiel, dat eigendom is van een bedrijf dat demonstraties met exotische dieren doet, ontsnapte toen medewerkers van het bedrijf in de straat stopten voor een lunchpauze.

lees verder onder de tweet met beelden van de overstekende alligator:

Terwijl de automatische deur van het busje dichtging, wist de alligator te ontsnappen. Het dier stak de straat over en verstopte zich onder een auto, waarbij het de aandacht trok van verschillende voetgangers, die de politie belden.

Voor de politie ter plaatse kwam, hadden de medewerkers de ontsnapte alligator alweer gevangen en terug in het busje gezet.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.