All you can eat-restaurant bant triatleet nadat ze ontdekken dat hij héél veel kan eten

Jaroslav Bobrowski op de Ironman in Zwitserland.
Jaroslav Bobrowski Facebook Jaroslav Bobrowski op de Ironman in Zwitserland.
De Duitse triatleet Jaroslav Bobrowski (30) is niet meer welkom in een sushirestaurant met een ‘all you can eat’-formule. De ex-bodybuilder telde 16 euro neer en mocht daarmee zoveel sushi eten als hij maar wou en kon. Maar niet zóveel blijkbaar.

Bobrowski is een softwareontwikkelaar, fitnesstrainer en triatleet. Momenteel volgt hij een streng dieet waarbij hij 20 uur aan een stuk moet vasten. In de overige vier uur propt hij zich vol, tot zijn honger gestild is. Dan is een all you can eat-restaurant een goed idee natuurlijk. De hongerige triatleet nam zaterdag dan ook met plezier plaats in sushirestaurant Thai Thuna in Landshut. Met veel smaak smikkelde hij 100 bordjes met sushigerechten naar binnen, die hem passeerden op een ronddraaiende carrousel.

Toen hij daarna de rekening van 16 euro ging betalen, informeerde het personeel hem dat hij niet meer welkom is in de zaak. “Ik had simpelweg grote honger”, reageert de spierbundel aan Bild. Hij foetert dat niemand van de werknemers iets had gezegd tijdens zijn mamoetmaaltijd. Hij probeerde het aan de kassa nog goed te maken met een stevige fooi, maar dat mocht niet baten. De sportman werd gevraagd om te vertrekken, en nooit meer terug te komen.

"Niet normaal"

Intussen heeft ook het restaurant zelf gereageerd. “Die man at voor vijf, dat is niet normaal”, zegt uitbater Tan Le. “Ik ben dood na 13 bordjes. Maar die kerel nam vijf of zeven borden per keer. Er ontstond een groot gat in de sushicarrousel. De andere gasten begonnen te vragen of er nog wel vis was.”

In Duitsland smullen ze van het schrokverhaal. Bobrowski wordt er nu onder meer ‘sushiman’ en ‘sushi-wolverine’ genoemd.

Jaroslav Bobrowski.
Jaroslav Bobrowski Jaroslav Bobrowski.33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • John Ulmer

  De atleet is niks minder dan een profiteur (en een idioot want wie denkt dat 20 uur niks eten en dan 4u lang jezelf volproppen goed is voor je lichaam, is krankzinnig) , zo simpel is het. De eigenaar heeft het volste recht om klanten die misbruik maken van een actie, te weigeren.

 • ALBERT DEPLUS

  Het is het een of het ander, niet draaien met de wind !!

 • Denis Van den broeck

  Dan moet je niet all you can eat restaurant openen sukkel . De man heeft goed gegeten . Ze moeten er niet over klagen toch !!!

 • David Pittevils

  Het zegt het zelf Robin , all you can eat . . . Diene gast had een hongertje. . .

 • didier de coster

  als hij gewoon gemanierd eet en normaal doet, mag hij veel eten , was das de formule, so watt?????