Aldi verkoopt matchende kersttruien voor jou en je hond

.
Twitter .
Aldi heeft de perfecte manier gevonden om je huisdier volledig onder te dompelen in kerstsfeer. De keten verkoopt namelijk matchende kersttruien voor jou én je hond.

De trui is er in verschillende maten. Er zijn truien, mutsen en shirts, met prijzen vanaf 7,99 euro voor de kindervarianten. Tijdens de feestdagen kun je dus met je hele familie - neefjes, nichtjes, ooms, tantes, en dus ook je trouwe viervoeter, in dezelfde kersttrui aan tafel. Gezelliger, en fouter, wordt het niet.

.
Aldi .

Enige nadeel: de trui is nog niet te koop in de Belgische filialen. De webshop van Aldi biedt de truien wel aan, maar door de massale vraag zijn ze voorlopig online uitverkocht. 

Hou dus zeker de webshop in de gaten of boek nog snel een reisje naar Groot-Brittannië. En hopelijk liggen ze snel in de Belgische winkels.

Deze mensen en honden zijn alvast heel gelukkig met hun aankoop.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.