Adrian (5) gaat op pad met familie-auto, krijgt ritje in Lamborghini als beloning

De 5-jarige Adrian omhelst zijn held Jeremy Neves nadat hij een rondje mee mocht rijden in een echte Lamborghini.
Jeremy Neves/Facebook De 5-jarige Adrian omhelst zijn held Jeremy Neves nadat hij een rondje mee mocht rijden in een echte Lamborghini.
De vijfjarige Adrian Zamarripa werd aangehouden, nadat hij was weggereden met de SUV van zijn ouders. Het ventje was onderweg om in Californië een ​​Lamborghini te kopen, zo zei hij. Uiteindelijk kreeg hij toch een ritje aangeboden in een echte sportwagen van het exclusieve Italiaanse merk.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Adrian ging er begin deze week met de auto van zijn ouders vandoor om “voor zichzelf een Lamborghini te kopen in Californië”. Hij was boos op zijn vader en moeder, omdat die de sportwagen niet voor hem wilden aanschaffen. De kleine waaghals had drie dollar bij zich om de Lamborghini aan zijn prille collectie toe te voegen. 

De zus van Adrian paste op hem, maar viel in slaap. Toen ze wakker werd, ontdekte ze dat Adrian was verdwenen en de auto ook. De jongen werd opgemerkt door de politie en aan de kant gezet. Hij kreeg geen straf, maar zijn ouders moesten zich wel verantwoorden voor de gevaarlijke capriolen van hun kroost. “Ze zeiden dat hij niet eerder een auto had bestuurd”, vertelde een agent tegen ABC News. “Dit was de eerste keer dat hij zoiets deed.”

De vijfjarige en zijn held Jeremy Neves.
Jeremy Neves/Facebook De vijfjarige en zijn held Jeremy Neves.

Volgens ABC News ontving de familie Zamarripa in de uren nadat het nieuws was verspreid al een aantal berichten van Lamborghini-eigenaren die aanboden om de vijfjarige Adrian mee te nemen in hun bolides. Uiteindelijk koos Adrian voor een rit in een matzwarte Lamborghini Huracan, eigendom van Jeremy Neves.

Neves baalde van de negatieve reacties op zijn uitnodiging. Hij zou daarmee slecht gedrag belonen. “Ik ben een ouder”, zei Neves over zijn actie. “Ik begrijp het belang van het opvoeden van onze kinderen, maar het gaat niet alleen om het straffen van slechte keuzes. Ik kies ervoor om ook geweldige eigenschappen aan te moedigen. Ik snap nu wel waarom zo weinig jongetjes van vijf hun droom waarmaken om een supersportwagen te kopen.”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • danny de paepe

  Vijf reacties en maar 1 niet zuur. Goed he. Kleine haalt een stoot uit. Hij die nooit iets heeft uitgehaald, werpe de eerste steen. Een rit met een lambo, kan meer opleveren dan een straf. Srtaf he.

 • Peter Tull

  Waw een Lamborghini, wat een belevenis, de max, in een Lamborghini rijden en je leven is compleet. Ps. Lees voorgaande met een ironische bril. Alsof er echt geen andere belangrijke dingen in de wereld zijn ... Materialisme wordt ingegeven met de paplepel.

 • piet devlieger

  Man toch, wat een bende zuurpruimen hier. Eén ding is zeker : ooit rijdt dat ondernemend ventje met een Lambo terwijl alle zuurpruimen nog met hun Dacia zullen rijden.

 • Xavier Huys

  Ik wil ook een ritje in een lambo, ben wel al ouder dan 5 jaar. De gelukzak

 • rik gasket

  Een ettertje met andere woorden. Hopelijk komt het nog goed met hem.