Ga naar de mobiele website
^ Top

Actrice geeft verborgen talenten prijs tijdens interview

Een Argentijnse actrice heeft meer prijs gegeven dan haar lief is tijdens een live-uitzending op Facebook. Tijdens de voorbereiding van het gesprek flasht de 29-jarige ster Virginia Gallardo haar borsten. Per ongeluk, mogen we aannemen.

Interviewster met dienst is Flor Vigna. Zij had Virginia Gallardo uitgenodigd voor haar show 'Sin Filtro con Flor Vigna' (Zonder filter met Vigna, red.). In het filmpje, dat live op Facebook liep, zien we de actrice zenuwachtig friemelen aan haar topje. Ze zwaait wat met haar armen, zet haar bril juist op haar neus en frunnikt wat aan haar gezicht.

Wanneer de ster van de show haar haren nog wat in de plooi wil leggen, doet ze dat iets te enthousiast en komen haar borsten piepen. Waarna het gesprek wordt voortgezet. Voor wie het nog mocht interesseren: het ging over het optreden van Virginia Gallardo in een komische theatershow die volgende zomer van start gaat.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Anonymous

    Wat hebben vrouwen toch met valse borsten? Dat trekt op niks! En dat dit 'per ongeluk' was dat gelooft ook geen kat. Ik zou ze niet uit mijn bed sjotten, maar met zoiets getrouwd zijn? Geen denken aan!

  • John Dallas

    Zo iets is gezond voor je lijf en je leden. Het doet je hartritme stijgen zidat je lichaam beter van bloed wordt voorzien met een lichte stijging van je bloeddruk. Een gezonde combinatie met een mooi uitzicht. Niets om je te schamen hoor meid, je mag er zijn en jou tweeling ook.

  • Anonymous

    Zie je elke dag op het nieuws valse borsten geen nieuws meer wel al teveel van gezien op korte tijd mag eens echt nieuws zijn

Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug