75 worstenbroodjes in tien minuten: kampioen hotdogs eten breekt eigen record

AP
Bij een hotdogwedstrijd in het pretpark Coney Island (New York) heeft Joey Chestnut een nieuw record gevestigd. De 36-jarige Californiër at 75 worstenbroodjes in tien minuten en verbeterde hiermee zijn vorige beste prestatie van 2018. Volgens de organisatoren gaat het om een nieuw wereldrecord.

Meestal staan de deelnemers dicht bij een juichend publiek naast elkaar aan een lange tafel, maar vanwege de coronaviruspandemie verliep het evenement dit jaar zonder toeschouwers. De wedstrijd werd live uitgezonden op televisie. De deelnemers aan de wedstrijd werden van elkaar gescheiden door plastic schermen.

REUTERS
AP
AP
Bij de vrouwen haalde de Amerikaanse Miki Sudo het.
AP Bij de vrouwen haalde de Amerikaanse Miki Sudo het.
AP6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kristof Degros

  Degoutant gewoon, dit zou verboden moeten worden

 • Robin Verheyden

  Dat is niet hel leukste maar het onverantwoordste van het web. Bovendien dacvht ik dat het Guiness book of records niets meer opnam wat de gezondheid kan schaden.

 • Wannes Van De Velde

  Mama zal heel trots zijn.

 • Petrus Dijkzeul

  Dat wordt een wel heel grote boodschap.

 • Stefan Lemmens

  Degoutant. Ik zie het doel hier totaal niet van in.