18.000 euro aan speelgoed gestolen, dieven opgepakt

De eigenaar van het speelgoed is blij zijn goederen terug te hebben.
Politie Oss De eigenaar van het speelgoed is blij zijn goederen terug te hebben.
De politie in het Nederlandse Oss (Noord-Brabant) mocht vandaag voor Sinterklaas spelen. Nadat het de daders van een grote speelgoedroof had opgespoord, kon het vandaag de pakjes aan de eigenaar teruggeven. In totaal was er voor ruim 18.000 euro buitgemaakt. 

Volgens de politie sloegen inbrekers maandag 20 november toe in de Rossinistraat. De inbrekers namen een enorme hoeveelheid speelgoed mee, met een verkoopwaarde van in totaal 18.000 euro.

Vorige week werd tijdens een zoekactie in drie woningen in Oss het merendeel van het gestolen speelgoed teruggevonden. Bij de zoekactie zijn de vier verdachten opgepakt. Het gaat om drie mannen uit Oss en een inwoner van Den Bosch van 20, 21, 25 en 30 jaar oud.

Gebak

Hoewel het onderzoek naar de inbraak en de verdachten nog in volle gang is, kon de politie vandaag al uitdelen. Het speelgoed dat gevonden is tijdens de zoekactie is namelijk teruggebracht bij de rechtmatige eigenaar. "De benadeelde was zo blij dat ze het speelgoed voor de feestdagen terug had gekregen, dat ze de politie Oss trakteerde op gebak!", laat de politie-eenheid weten op Facebook.

Het gestolen speelgoed heeft een verkoopwaarde van liefst 18.000 euro.
Politie Oss Het gestolen speelgoed heeft een verkoopwaarde van liefst 18.000 euro.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.