100-jarige dame trouwt met 26 jaar jongere partner: “Het was zeker al dat wachten waard”

Twitter
Een Britse vrouw is op honderdjarige leeftijd in het huwelijksbootje gestapt. Norah Witkiss trouwde in een hotel in Prestatyn (Wales) met haar 26 jaar jongere partner. Een bruidsjonker duwde haar rolstoel door het gangpad terwijl ‘Dancing Queen’ van Abba gedraaid werd.

Witkiss en haar partner Malcolm Yates (74) waren al dertig jaar samen toen hij haar ten huwelijk vroeg. De vrouw, een voormalige schoolkokkin, vertelde vorige maand in een interview dat trouwen voorheen nooit ter sprake gekomen was. “Malcolm sprak er nooit over en ik ging hem ook niet ten huwelijk vragen”, vertelde ze. “Maar hij zou alles doen voor mij. Het was zeker al dat wachten waard.”

De huwelijksvoltrekking nam ongeveer een half uur in beslag. Er waren ongeveer dertig vrienden en familieleden bij aanwezig. De bruid, die nu als Norah Yates door het leven gaat, vertelde naderhand dolgelukkig te zijn. “Het is echt fantastisch om een bruid te zijn”, klonk het glunderend. De kranige dame was wel al twee keer eerder getrouwd.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeannine DE TOBEL

  hoe ouder hoe zotter!!!!!!

 • Rita Vanlerberghe

  Of haar kinderen en kleinkinderen hier zo blij van worden is nog maar de vraag...

 • DIRK VAN DESSEL

  Toch niet van "moeten" zeker ?

 • Christine Laevers

  Na dertig jaar samen te zijn, mag er wel een feestje zijn.

 • jos indigne

  Proficiat alle twee