"Ze behandelden me als een koning": acteur laat gigantische fooi achter in fastfoodrestaurant

Facebook
"Mijn moeder was serveerster en mijn vader stond achter de bar. Als ik een Waffle House binnenstap en het personeel behandelt me als een koning, dan betaal ik ze met gelijke munt." Dat schreef acteur en New Kids on the Block-zanger Donnie Wahlberg bij een selfie op Facebook, nadat hij bij een bezoek aan een Amerikaanse fastfoodtent een wel erg dikke fooi had achtergelaten.

Wahlberg is momenteel in Charlotte, North Carolina. Hij vloog in voor een concert, na een lange dag op de set van 'Blue Bloods', een populaire politieserie waarin hij een hoofdrol vertolkt. Toen hij een plaatselijke vestiging van het Waffle House binnenstapte, kreeg hij een erg warm welkom. Hij postte meteen een live video van het bezoek op zijn Facebookpagina, waarop hij te zien is terwijl hij tickets en backstagepasjes voor het concert in de stad weggeeft aan het personeel.

Hij at vervolgens onder meer een steak met spek en eieren - een recept waarvoor de keten bekend is - en moest 82,60 dollar betalen (72 euro). Daar deed hij tot ongeloof van het personeel een fooi van maar liefst 2.000 dollar (1.750 euro) bovenop. De foto werd al snel duizenden keren becommentarieerd en gedeeld op Facebook. Het filmpje werd zelfs al bijna 300.000 keer bekeken in 12 uur tijd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.