"Wij schrokken toen Mark er zo kwam uit te zien"

Dino Mark ziet er een beetje anders uit dan verwacht
Facebook Dino Mark ziet er een beetje anders uit dan verwacht
Jochem Ruarus en zijn vriendin Maude kochten in een Action-winkel in Hilversum een ei waaruit een dinosaurus zou moeten groeien. Alleen voldeed dino 'Mark' niet aan de hoge verwachtingen. Jochem besloot op de Facebookpagina van Action zijn beklag te doen. Het hilarische bericht kreeg al meer dan 33.000 likes.

"Beste Action, ik en mijn vriendin hebben onlangs een dino-ei gekocht bij jullie. Om te kijken of we hem samen kunnen opvoeden", stak de man van wal. "Toen de eerste scheurtjes in het ei kwamen, sprongen wij een gat in de lucht van vreugde. Echter kan je onze dino geen dino noemen. Het lijkt meer op een wortel bloemkool mutatie. Natuurlijk gaat het niet altijd om het uiterlijk, maar Mark slaat echt alles. Wat een lelijk ding. We houden wel van hem, alleen is hij gewoon heel lelijk. Mogen we een nieuwe om het nog een keer te proberen?"

Beste Action,Ik en mijn vriendin hebben onlangs een dino ei gekocht bij jullie. Om te kijken of we hem samen kunnen...

Posted by Jochem Ruarus on  Monday, November 2, 2015

Action behandelde de klacht van Jochem op een ludieke manier.

"Hi Jochem, bedankt voor je bericht. We begrijpen dat jullie schrokken toen Mark er op deze manier uit kwam te zien! Heb je de aankoopbon van het ei nog? Wij gaan uitzoeken wat we voor jullie kunnen betekenen en komen er snel op terug."

Wat later kreeg het koppel heuglijk nieuws.

"Mochten jullie graag nog een poging wagen voor een broertje of zusje voor Mark, zou je dan aan willen geven in welk filiaal jullie zijn nestje hebben gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat er een nieuw ei voor jullie klaar ligt."

Facebook