#tettnvoortheo: Theo Francken bestookt met foto's van borsten

Photonews / RV
De Belgische actrice Salomé Richard waagde het zondag om in een doorkijktopje zonder beha een filmprijs in ontvangst te nemen op het filmfestival 'Magritte du Cinéma'. Het was haar manier om te protesteren tegen de N-VA, deelde ze mee. Theo Francken noemde dat op Twitter "aanstellerij". Als reactie daarop bestoken twitteraars hem nu met borstenfoto's onder de hashtag #tettnvoortheo.

Salomé Richard noemde haar actie een politiek statement: "Ik wil hier gewoon maar mee aantonen dat we ons niet hoeven in te houden. Ik wil niet dat het conservatisme terugkeert. Trump en Le Pen, de N-VA bij ons: ik vind dat griezelig. Dit is mijn manier om te zeggen dat ik daar niet mee akkoord ga", vertelde ze.

Theo Francken was not amused en reageerde op Twitter: "Ik ben actrice en toon mijn borsten omdat ik N-VA nt leuk vind. Of zoiets. Vroeger noemden ze dat aanstellerij."

#tettnvoortheo

Dat is natuurlijk koren op de molen van andere Twitteraars. Onder de hashtag #tettnvoortheo laten ze hun creativiteit de vrije loop en bestoken ze de staatssecretaris nu met een hele rist borstenfoto's.