‘Subway Bae’ scoort op Twitter met sexy selfieshoot in metro New York

Jessica George.
Twitter Jessica George.
Ze heet Jessica George maar dankzij haar exploot op de New Yorkse metro dit weekend kreeg ze de bijnaam ‘Subway Bae’. De jongedame in kwestie werd door een andere passagier in het treinstel gefilmd, terwijl ze zich in allerlei sexy poses wurmde om de perfecte selfie te schieten. Genoeg voor al 230.000 likes.

Twitter gaat door het lint voor ‘Subway Bae’, een ronkende naam die verwijst naar de metro en naar iemand die zich als eerste aan iets waagt. Dat is het geval voor Jessica George en haar sexy selfieshoot. Wat Jessica, gehuld in een zwart kleedje, tijdens haar frivole poses niet doorhad, was dat acteur Ben Yahr haar een minuut lang aan het filmen was.

Yahr smeet de video op Twitter met de boodschap: “Deze vrouw geeft alles voor de selfiecamera”. Blijkbaar hebben de andere passagiers amper interesse voor wat George aan het uitvreten is. Ze brengen haar alvast niet van de wijs. “Echt, ze is mijn nieuwe queen, ik aanbid haar en alleen maar haar”, klinkt het in een van de vele commentaren op Twitter.

Jessica George maakte zich zelf bekend aan Yahr en bedankte hem “om haar dag op te leuken”. Ze showde op Twitter ook het resultaat van haar fel besproken shoot, langs de zijde die ze eigenlijk bedoeld had: frontaal.

Jessica George.
Twitter Jessica George.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nicolas Van Hoecke

    Lelijk kan je ze niet noemen..

  • Elke De Vos

    Zo zielig hoe veel mensen krampachtig proberen om mooi te worden gevonden en constant bevestiging zoeken daarvoor. Het enige waarvoor ze bij mij scoort is het feit dat ze zich geen bal aantrekt van wat een ander denkt, maar voor de rest denk ik eerder dat ze een leeghoofd is en het enkel van haar looks moet hebben. Wat nu ook weer niet enorm veel voorstelt, zoals haar zijn er miljoenen...

  • Gerard Braeckmans

    Tja, het is hetgeen men er van maakt natuurlijk.