(Ongeldige) stem voor Chuck Norris

Bericht door VINZ.De regels zijn duidelijk: de stem is ongeldig wanneer er tekeningen of tekst aan het stemformulier worden toegevoegd.

Liberaal vicepremier Alexander De Croo kan erover meepraten. Hij stemde zondag ei zo na ongeldig nadat zijn zoontje een grote rode streep over het papier had getrokken. Met de staart tussen de benen ging hij een nieuw stemformulier vragen, waardoor zijn stem alsnog geldig was.

De 'stemfie' die de Brusselse radiopresentator Vinz zondag nam, is inmiddels aan een virale veroveringstocht bezig. De blogger met meer dan 76.000 volgers op Facebook vond zijn gading niet terug tussen de politici en voegde dan maar  zelf de Amerikaanse acteur/spierbundel Chuck Norris toe.  De Chuck Norris-quotes zijn al bijna tien jaar een fenomeen op internet. Het komt er steeds op neer dat Chuck Norris in nagenoeg alles superieur is.

Ene Loïc Boigelot volgde Vinz' voorbeeld en plakte een Panini-sticker van Rode Duivel-kapitein Vincent Kompany op zijn stembiljet. De ongeldige stemmen van de twee leiden tot wisselende reacties op Facebook. Naast duizenden 'likes', zijn er ook afkeurende reacties.

Chuck Norris
kos Chuck Norris
kos
Facebook