“Miskraam doorstaan, maar ik zou het zo opnieuw doen”: Kendall verrast zijn vrouw tijdens bevalling met pakkende liefdesboodschap

Facebook
Een Amerikaan uit Atlanta heeft de lat voor aanstaande vaders weer wat hoger gelegd. Terwijl zijn vrouw aan het bevallen was, haalde Kendall Caver pakkende herinneringen op aan hun relatie. Pagina voor pagina maakte hij daarbij duidelijk hoe graag hij haar ziet. Het effect bleef niet uit: Jasmine smolt zodanig voor al die lieve woordjes dat ze nog amper besefte dat ze in het kraambed lag.

“Herinner je je nog onze eerste ontmoeting? Bijna tien jaar geleden nu”, begon hij. “Vóór de rekeningen kwamen. Vóór we onze carrières startten. We waren simpelweg kinderen die nog naar school gingen. We besloten het er samen op te wagen.”

“Tijdens al die jaren ben ik je grootste fan geweest. Als mensen me vragen hoe het komt dat we het zo ver geschopt hebben, antwoord ik dat er heel wat geduld en gebeden aan te pas kwamen. We hebben enkele lastige periodes gekend. Maar jij begrijpt me.”

Kendall en Jasmine.
Facebook Kendall en Jasmine.

“We zijn nu twee jaar getrouwd en hebben daarbij de nodige testen en een miskraam doorstaan. Maar ik zou het allemaal opnieuw doen, want ik voel me onbeschrijflijk gelukkig.”

“Jij bent de meest adembenemende, koelbloedige en prachtige vrouw die ik ken. Je bent mijn beste vriendin en soulmate. Nog enkele keren persen nu en dan zal je voor onze dochter de wonderlijkste mama zijn die ze zich maar kan inbeelden. Ik hou van je.”

Sofia kwam kerngezond ter wereld.
Facebook Sofia kwam kerngezond ter wereld.

Kendall wilde vooral een manier vinden om de gedachten van zijn echtgenote te verzetten, want Jasmine was enorm nerveus voor de bevalling. Zeker nadat ze eerder al een kindje verloren hadden... “Maar dankzij het verhaal dat hij vertelde, heb ik me helemaal kunnen ontspannen”, stelt Jasmine. “Ik voel me gezegend omdat hij dat voor mij willen doen heeft. We delen dit nu ook omdat we lotgenoten een hart onder de riem willen steken.”

Miljoenen mensen hebben intussen de ontroerende beelden gezien. Voor hen bestaat er geen enkele twijfel meer. “Deze kerel mag je nooit meer laten gaan.” En o ja: na twee dagen hard labeur kwam Sofia kerngezond ter wereld.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mark Van Damme

  goed bezig. romantiek pur sang!

 • Tina Colpaert

  Had mooier geweest in echte woorden ipv op die stomme borden maar de bedoeling is wel goed van deze jonge man vele zouden daar maar staan of vinden het moeilijk echte affectie te tonen!

 • Hugo Degroote

  Ik denk dat mijn vrouw die borden uit mijn handen had geslagen toen :-)

 • Willy De Neef

  Sorry hoor Ik vind dat je als vader beter intens kunt meeleven met de bevalling, Hoe goed ook bedoeld,een draaiboek van je relatie staan afdraaien is gezien wat er gebeurt maar een koele bedoening De Neef Buggenhout

 • Liesbet Van bavel

  Ho wat leuk en special daar lichen te bevallen En dan doet je man zo iets leuk proficiat en dat is een mooi en naam mijn zus heet ook zo