"Mijn excuses aan alle leerkrachten": Shelly schaamt zich dood wanneer ze T-shirt van haar zoon ziet

.
Facebook .
Het was een hele hectische ochtend, dus had Shelly McCullar uit de Amerikaanse staat Texas haar zoontje Anthony zelf een T-shirt laten uitkiezen. Pas toen hij weer na school naar huis kwam, zag ze wat hij aanhad en schrok zich een hoedje.

De vrouw had van een vriendin een hoop kleren gekregen die mogelijk nog voor haar zoon zouden kunnen dienen. Shelly had de kleren gewassen zonder ze nauwgezet te bekijken. De verrassing was dan ook groot toen ze het opschrift op het bewuste T-shirt las.

De kenmerkende 'M' van McDonald’s was vervangen door een paar vrouwenbenen met daarboven de tekst: 'I'm loving it'. Anthony had het shirt de hele dag op school gedragen. (lees verder onder foto)

Dat was even schrikken...
Facebook Dat was even schrikken...

"Mijn oprechte excuses aan alle leerkrachten en medewerkers van de school", schreef Shelly op Facebook nadat ze de seksuele toespeling op het kledingsstuk van haar zoon had opgemerkt.

Ook al schaamde de vrouw zich te pletter, ze kon er ook hartelijk om lachen. En ze zal voor de zekerheid de andere 'afdragers' toch maar grondig inspecteren.
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ORBAN LUC

  die jongen heeft smaak

 • Tina Colpaert

  onschuldig toch voor dat jongentje

 • Lily Thomas

  Hahahaha! Zo zie je maar hoe onschuldig kinderen nog zijn :)

 • Peggy Geerts

  Van een topper voor dat kind , naar een flopper voor de school en de mama hahahahaha ... zo zie je maar hoe onschuldig een kind van die leeftijd nog is en waar het voor hem écht om ging ... de M van Mc Donalds ;)

 • Dominique Vanacker

  In de AMERIKAANSE... ver van hier. Andere manier van denken.