'Masturberende man' blijkt blikje chocomel te schudden

De man had gewoon trek in lekkere chocolademelk.
Thinkstock/Beeldbewerking AD De man had gewoon trek in lekkere chocolademelk.
Een man uit het Nederlandse Schagen die iets te enthousiast zijn blikje chocomel schudde voor gebruik, kreeg onverwacht de politie op zijn dak. Twee oudere dames interpreteerden zijn bewegingen onder tafel als zelfbevrediging en waarschuwden de politie.

De Nederlandse politieagent Kees Hol plaatste op Twitter een bericht over het opvallende voorval. Hij ging gisteren af op een melding dat een man in een publieke ruimte aan het masturberen zou zijn.

Aangekomen op de locatie bleek de man zich van geen kwaad bewust. Zijn bewegingen onder tafel hadden niets te maken met zelfbevrediging. Hij had gewoon trek in chocolademelk.

Kees Hol on Twitter

2 dames op leeftijd zagen dat een man in een publieke ruimte in Sch. heftig met zijn arm,onder een tafel, aan het schudden was.Volgens hen was het een gevalletje van https://t.co/yiKkXjCvxR v/d man weten te achterhalen.Hij gaf aan zijn blikje chocom. te hebben geschud.
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • bryan de ceuster

  Zolang het onder tafel gebeurt en er dus geen zichtbare handelingen zijn, wat is daar dan mis mee? Straks gaat het nog verboden worden voor mannen en vrouwen om hun handen onder tafel te houden. Waar zijn we mee bezig zeg?

 • ronny cuypers

  Tja, je denkt aan datgene waarnaar je verlangt.

 • Max Dante

  Zal er wel een chocogasme van gekregen hebben zeker..

 • Gino Denil

  Chocomelk drinken is toch ook een vorm van zelfbevrediging.

 • Lily liken

  Als je een vrouw aan een tafel ziet met haar ene hand smartphone en andere hand op haar schoot. Dan kan die toch ook bezig zijn zichzelf te bevredigen. ?