“Make your toilet great again!”: Trump-toiletborstel te koop

De Donald Trump-toiletborstel.
Etsy.com De Donald Trump-toiletborstel.
Wie het toilet een schoonmaakbeurt wil geven, kan dat vanaf nu doen met de Donald Trump-toiletborstel. De slogan van het nieuwe product is treffend: “Make your toilet great again!” Met het volumineuze kapsel van de president verwijder je alle hardnekkige vlekken aan de randen.

“Ik ben van nature aangetrokken door toiletpotten. Ik begin gewoon te schrobben, te zoenen. Als je een toiletborstel bent, laten ze dat gewoon toe. Just grab them by the handle...”, zo staat in de advertentie te lezen. De ‘Commandor in Crap’, zoals de originele toiletborstel heet, is online te koop voor 21,40 euro

Op sociale media zijn meerdere geïnteresseerden die de toiletborstel graag als kerstcadeau willen geven.“Dit is hilarisch”, klinkt het op Twitter. De verkoper laat op de website weten dat kopers momenteel ongeveer zes à acht weken moeten wachten op hun bestelling, omdat de vraag naar het nieuwe product groot is. 
37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Ze sleuren hem overal door de stront, deze keer letterlijk. Goed gevonden eigenlijk.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Fantastisch. Die wil ik ook wel. Dat is dan ook nog enige waar hij goed voor is.

 • veerle ballegeer

  Ik ben ook geen grote fan van Trump, maar dit vind ik heel onrespectabel hoor.

 • Peter Buyck

  De bestelling zal dus te laat komen voor de eindejaarsfeesten... En eigenlijk vind ik dit een brug te ver... Jezelf zo verlagen...

 • Donald Deblaere

  De 'Beste WC-borstel Ooit', om het met de woorden van trumperkes te zeggen..