“Laat me allemaal gerust, ik zat daar zo goed”

Facebook/Rodrigo Kunstmann Fotógrafo Profissional
De meeste baby’s komen met de nodige decibels ter wereld. Isabela Pereira de Jesus koos echter voor de stille aanpak. Ze wierp de verloskundige een vernietigende blik toe, alsof ze wilde zeggen: “Laat me allemaal gerust, ik zat daar zo goed.” De foto, die gemaakt werd in een ziekenhuis in Rio de Janeiro, ging in een mum van tijd viraal.

Fotograaf Rodrigo Kunstmann voelt zich gezegend omdat hij dit opvallende moment kon vereeuwigen. De man zit al elf jaar in het vak, sinds vier jaar specialiseert hij zich in geboortes. “Zo’n gebeurtenis is altijd een uniek moment, maar in dit geval voelt het aan alsof ik de Lotto gewonnen heb”, vertelt hij in het Braziliaanse tijdschrift ‘Crescer’. “Isabela stopte pas met zo te staren nadat de navelstreng doorgesneden was. Je ziet haar denken: ‘Vandaag word ik geboren en ik heb niet eens passende kledij om aan te trekken’.”

De moeder van Isabela beleefde een rustige zwangerschap, maar door alle mediabelangstelling is daar nu een eind aan gekomen. “Isabela had normaal gezien een week later geboren moeten worden, maar ze kon duidelijk niet langer wachten. Ze heeft dus nu al haar eigen willetje”, klinkt het.

“Ik zou durven zeggen dat die frons haar karakter goed omschrijft. Ze trekt altijd zo’n gezicht als ik haar luiers ververs of borstvoeding geef. Eigenlijk is ze als meme geboren.”

“Ach, je moet daar wat geluk mee hebben. Maar ik had wel een voorgevoel dat deze foto goed zou scoren op sociale media”, besluit Kunstmann.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Loesje Vranken

  Dit is wel pure waarheid ! Voor een baby is het pijnlijk om door die nauwe opening te gaan. Baarmoeder was aangenaam warm om in te leven en plots kom je in een koude omgeving zonder warm water terecht. Ook de geluiden in baarmoeder waren gedempd en aangenaam vergelijkbaar met geluid van wasmachine. Nu plots heel felle, schrille geluiden en luide stemmen.

 • Toran Korshnah

  Die is precies niet happy...Hilarisch...Wat gaat da meiske denken als ze binnen een paar jaar die foto gaat zien...

 • Debbie De Bruyn

  Keigrappig

 • Patrick Verbelen

  Dat is een normale reactie van een pas geboren baby, die merkt dat zijn papa een overal aan heeft.

 • Julien Tijtgat

  Heel grappig !!!