Ga naar de mobiele website
^ Top

'Kus van Lennart' verrast moeder na overlijden zoontje

De kus van Lennart.
Henrieke Schoonekamp De kus van Lennart.
Wendy Marsmans zoontje Lennart overleed enkele jaren geleden plotseling. Een paar maanden na dit tragische overlijden vroeg de moeder uit het Nederlandse Zutphen of de politie bereid was de vingerafdrukken van Lennart die nog op het raam stonden eraf te halen en vast te leggen. Toen een forensisch onderzoeker daarmee aan de slag ging, ontdekte die iets bijzonders: Lennart had namelijk een kus achtergelaten op het raam.

Forensisch onderzoeker Henrieke Schoonekamp slaagde erin de kus van het raam te halen. Ze schreef er een persoonlijk blog over met de naam 'De kus van Lennart', die inmiddels duizenden keren is gedeeld via Facebook. 

"Hieruit blijkt maar weer dat de politie meer is dan enkel bonnen schrijven", is één van de vele reacties. En: "Wat een heftig verhaal, maar wat heb jij die mensen nog een mooi geschenk kunnen geven Henrieke. Diep respect voor jou."

Wendy en haar gezin zijn intens blij met de ontdekking van Schoonekamp en de betrokkenheid van mensen die het verhaal lezen. "Ik ben helemaal overdonderd door alle reacties", laat moeder Wendy weten.

Henrieke Schoonekamp (rechts) en Wendy Marsman.
Patrick van Gemert Henrieke Schoonekamp (rechts) en Wendy Marsman.

Lees hieronder het volledige verhaal, dat is geplaatst met toestemming van Henrieke Schoonenkamp en de moeder van Lennart:

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug