Ga naar de mobiele website
^ Top

'Indringer' blijkt gewoon op zoek naar vals gebit

thinkstock
Paniek in het Duitse Rheinfelden. Daar alarmeerde een vrouw de politie met de melding dat een indringer haar appartement wilde binnendringen met de smoes dat hij op zoek was naar zijn vals gebit. De 'indringer' bleek evenwel te goeder trouw. En wel hierom...

De 56-jarige man was op bezoek bij een vriend, een bovenbuur van de achterdochtige dame. Tijdens een gezellig samenzijn op het balkon van de flat van de vriend, verloor de vijftiger zijn vals gebit. Vermoedend dat het kleinood een verdieping lager op het balkon was beland, ging hij bij de onderbuurvrouw aanbellen met de vraag of hij zijn valse bijters kon recupereren.

Plichtsgetrouw ging de politie van het stadje bij de Zwitserse grens ter plekke poolshoogte nemen. De agenten hadden alle begrip voor de argwaan van de onderbuurvrouw, maar moesten vaststellen dat de eigenaar van het fel begeerde kunstgebit te goeder trouw handelde.

Volgens de Duitse privacyregels wordt de identiteit van de man niet vrijgegeven. Ook meldde de politie niet of hij zijn vals gebit heeft kunnen recupereren.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug