"Hopelijk koopt deze dikke trien niet alle cupcakes": meisje hoort belediging van andere klant en reageert grandioos

ThinkStock
Vega Blossom stond aan te schuiven in haar favoriete bakkerij om cupcakes te kopen. Toen het haar beurt was, hoorde ze hoe een vrouw achter haar een zeer beledigende opmerking maakte . "Hopelijk koopt deze dikke trien niet alle cupcakes", klonk het. De 19-jarige Vega besloot om op sublieme wijze terug te slaan.

Nochtans kwam het affront eerst hard binnen bij de tiener. "Eigenlijk wilde ik beginnen wenen na die gemene beschimping", vertelt Vega. "Het kwetste me heel erg. Hoe kan een volwassen vrouw zo'n laag-bij-de-grondse opmerking maken over iemand die ze niet kent?"

Extra luid

Als kind was Vega altijd al vrij mollig en nu is ze volslank. Het is niet de eerste keer dat de tiener wordt beledigd omwille van haar gewicht, maar nu zei deze vrouw het extra luid zodat iedereen het kon horen.

Het meisje slikte haar verdriet in en bedacht een geniaal plan om de vrouw lik op stuk te geven. Eigenlijk was ze naar de bakkerij gekomen om 6 cupcakes te kopen. Maar nu besliste ze in allerijl om ze dan maar allemaal te kopen: 20 stuks. 

Karma

Parmantig liep ze met haar aankoop de bakkerij uit. "Hopelijk heeft deze vrouw haar lesje geleerd, het was alleszins een heerlijke les in karma", besluit Vega. 

En ook haar collega's op het werk zijn tevreden want de tiener heeft met plezier alle cupcakes uitgedeeld aan lekkerbekken op de werkvloer.

Haar verhaal kan op heel wat bijval rekenen op Facebook. Daar heeft de post al meer dan 35.000 likes gekregen.
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nicole Lemmens

  @gaston Foubert Ook een lage opmerking hoor Precies of enkel de volslanken eten ijsjes. En wat is daar dan mis mee????? Get a life!!

 • Gaston FOUBERT

  Nog een beetje geduld en met het mooie weer zitten de terrasjes vol. En wie zitten dan grote ijscoupes te eten met veel slagroom en chocolade, juist, de volslanke dames.

 • Jan Peters

  Domme opmerking van de vrouw en een domme reactie van de betrokkene. Onnodig geld uitgegeven. Een fysieke reactie was beter geweest. Niemand van de aanwezigen reageerde op de vrouw die de opmerking maakte ? Ik zou dat wel gedaan hebben.

 • mich lee

  Overgewicht is ook ongezond. Gaan we het dan ook toejuichen dat rokers die te horen krijgen dat hun sigaretten stinken direct een tweede opsteken nadat hun eerste sigaret op is?

 • Annelies Vandenbroeck

  Ik heb zelf maatje 36, maar in haar plaats had ik krek hetzelfde gedaan en er dan nog eentje met veel smaak voor dat onbeschoft mens haar neus opgepeuzeld.

Video