“Haal mij hier weg”: koppel op kiss cam gaat er wel héél stevig voor

Het koppel ging fervent aan het tongzoenen.
Twitter Het koppel ging fervent aan het tongzoenen.
Een nieuwjaarskus die even blijft hangen, daar zorgde een koppel Knicks-fans voor tijdens het bekende kiss cam-momentje gisteren in New York. De twee tongzoenden er wat langer dan gemiddeld op los voor de camera’s. Meervoud inderdaad, want de trotse jongeman filmde zichzelf in volle actie.

Op nieuwjaarsdag vond de basketbalwedstrijd tussen de New York Knicks en de Portland Trail Blazers plaats in Madison Square Garden. Toen de kiss cam hun richting uitkwam, begon een koppel New Yorkse fans stevig en secondelang te muilen. De man van het paar nam het next level-gekus ook zelf op met zijn smartphone.

De commentaren op Twitter bleven niet uit. Reporter van de Trail Blazers, Casey Holdahl, tweette: “Alsof de wedstrijd nog niet hard genoeg was, lieten ze ook nog eens minstens tien seconden een tongzoenend koppel zien op de kiss cam. Haal mij hier weg.” Jessica Smetana van Sports Illustrated had medelijden met de vrouwelijke helft: “LOL, dat arme meisje liep een trauma op in Madison Square Garden en het was niet door de Knicks”. “Hij werd door de kuscamera betrapt op het filmen van zichzelf terwijl hij een gezicht verorbert”, schreeft iemand anders.

Oh ja, de Knicks wonnen de NBA-partij met 117-93.