“Gigantische drugsvangst” op Londense luchthaven blijkt mix voor cake

Illustratiefoto.
Getty Images Illustratiefoto.
Op Gatwick Airport in Londen werd afgelopen woensdag een passagier onderschept met een koffer vol grote zakken met wit poeder. Een ongeziene hoeveelheid drugs, zo werd gedacht – tot bleek dat het gewoon om een mix ging voor veganistische cake.

Het was een medewerker van Purezza, een veganistische pizzeria die onder andere in Londen een vestiging heeft, die ‘betrapt’ werd met het witte poeder in zijn koffer. Het goedje werd ter plaatse getest op illegale substanties, maar er werd niets bijzonders gevonden. Het ging wel degelijk om een mix van bloem, suiker en andere ingrediënten om cake te maken, zoals de man eerder al uitlegde.

De 25 zakken werden snel teruggegeven aan de eigenaar “die de agenten een stukje cake beloofde”, verklaarde de Britse politie in een statement.

“Voorzie je voedselwaren alstublieft van een label en breng de volgende keer staaltjes cake mee”, grapte de politie nog op Twitter.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • wim de craene

    Of een test ?

  • wim CLAES

    spacecake?