"Geloof me, in het echt ben je knapper": Emily zoekt charmante aanbidder die haar in de trein tekende

Twitter
Van een originele aanpak gesproken: een jongen haalde eergisteren in de trein van Gent naar Brugge zijn beste tekenkunsten boven om zijn bewondering voor Emily duidelijk te maken. "Geloof me, in het echt ben je knapper", schreef hij er romantisch bij.

Het meisje was helaas te verlegen om meteen een gesprek te beginnen, even later was hij al verdwenen in de menigte. Nu probeert ze haar charmante aanbidder alsnog terug te vinden via Twitter.

"Ik ben op zoek naar de jongen met donkerblonde krullen en leuke glimlach die me dit briefje gaf", klinkt het. "Woensdag 23 mei stapte hij op in Gent-Sint-Pieters om 15u21. In Brugge zijn we samen afgestapt om 15u49. Gelieve dit bericht te delen, ik zou hem graag leren kennen."

Vandaag neemt Emily alvast dezelfde trein. En ja, natuurlijk hoopt ze hem opnieuw tegen het lijf te lopen. De mensen duimen alvast met haar mee. "Wauw! Als dit lukt, moet het verfilmd worden", klinkt het onder meer.

Onze redactie probeert haar intussen te pakken te krijgen voor een reactie. Of zou het alsnog in scène gezet zijn? In dat geval wordt weer maar eens de kracht van sociale media aangetoond: haar oproepje is inmiddels al meer dan 2.600 keer geretweet. 
50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • nikita lambier

  deze heeft gelijk profiteren in het leven want het kan rapper gedaan zijn dan je denkt. We zijn ook jong geweest en weten wat voor moois de eerste liefde kan zijn . De dagelijkse babbelpraat laat je links van u want iedereen heeft zijn eigen preken .Wat mij betreft ;Geniet ervan op een mooie normale manier en wie weet bloeit er iets verder .

 • Wouter Van de Walle

  Mooie meid idd. Ik duim mee voor haar

 • Serge Verhelst

  Wel een mooi meisje

 • Geert Matthys

  Teken van de maatschappij: ieder doodsalleen op een treintje en als je dan een lelijke tekening krijgt schiet de fantasie en idealisering weer eens in actie.

 • peter vermaelen

  Liefde moet van twee kanten komen hé. Dus ja soms kan zo een briefje als een boemerang terugkomen in je gezicht. Bij mij was dat ook altijd zo. Maar anderzijds, wie niet waagt wint nooit iets. Als je nooit uit je comfortzone gaat blijft je gewoon vrijgezel.