.
Volledig scherm
. © rv

Hacker gijzelt slimme kuisheidskooi om penis mee af te sluiten

Er werd in oktober vorig jaar al voor gewaarschuwd: de Qiui Cellmate, een slimme kuisheidskooi, is niet veilig en kan gehackt worden. Dat is nu gebeurd. Een hacker ‘gijzelde’ het apparaat en vroeg losgeld om hem weer te kunnen ontgrendelen. 

5 reacties

 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Geweldige uitvinding, maar nogal aan de dure kant. Ik wacht wel tot ze tweedehands op de markt komen.
 • Petra Wijnands

  2 jaar geleden
  Hacker wordt Meester. Spannend
 • Dirk Van den Bogaert

  2 jaar geleden
  In geval van nood is er nog altijd de brandweer met een slijpschijf hé. Moet je wel hopen dat degene die de slijpschijf bedient zich serieus kan houden.
 • Fernand Beaumonde

  2 jaar geleden
  je bent toch knettergek als je eist dat je partner zoiets moet gebruiken en nog gekker is die het toelaat
 • Johan Vloermans

  2 jaar geleden
  Waarom bestaat dit zelfs. Mensen hebben duidelijk te veel vrije tijd.
 1. Koppel kleurt waterval helderblauw voor gender reveal party en krijgt kritiek: “Gefeliciteerd, jullie worden ouders van een ecologische misdaad”
  Play

  Koppel kleurt waterval helder­blauw voor gender reveal party en krijgt kritiek: “Gefelici­teerd, jullie worden ouders van een ecologi­sche misdaad”

  Een gender reveal party zorgt voor commotie in Brazilië. Een koppel wil het geslacht op een originele manier onthullen aan hun familie en vrienden. Op bovenstaande beelden is te zien hoe een waterval helderblauw kleurt. Ze krijgen een jongetje. Maar de inwoners van de nabijgelegen stad Tangará da Serra zijn niet zo blij met de gebeurtenis. Ze vrezen dat het water nu vervuild is. Op sociale media kwam er ook heel wat kritiek. Iemand reageerde: “Gefeliciteerd, jullie worden ouders van een prachtige ecologische misdaad.”
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.