.Jessica zocht eigenlijk een vader voor haar kind en niet zozeer een partner voor zichzelf. Tegen haar verwachtingen in werd ze toch verliefd op de man die ze uitkoos.
Volledig scherm
.Jessica zocht eigenlijk een vader voor haar kind en niet zozeer een partner voor zichzelf. Tegen haar verwachtingen in werd ze toch verliefd op de man die ze uitkoos. © thinkstock

'Gevraagd: seks om een kind te krijgen'. Vrouw plaatst advertentie online om zwanger te worden

Tien maanden geleden postte de Britse dertiger Jessica een berichtje op Craigslist, een website waar vooral tweedehands spullen verhandeld worden, dat ze een baby wilde en een man zocht die haar daarbij wilde helpen. Tot haar eigen verbazing werd ze niet alleen verliefd op de man die ze uiteindelijk uit de vele antwoorden uitkoos – ook was ze na zes weken al zwanger.

29 reacties

 • Gino Denil

  5 jaar geleden
  En later een verzoek om alimentatiegeld te betalen?
 • Eddy van Dorst

  5 jaar geleden
  Ik begrijp haar standpunt maar is het echt nodig om het op deze vuilbak manier het aan de wereld te verkondigen.
 • Geert Mertens

  5 jaar geleden
  Ik kan haar geen ongelijk geven en als zij deze manier het beste vind , waarom niet ...oud worden en alleen achterblijven absoluut geen aanrader
 • Aaa Aaa

  5 jaar geleden
  kinderen maken om niet kindloos oud te worden , te zot om rond te lopen
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Vrouwen (veel!) denken duidelijk enkel aan zichzelf! Alhier een zoveelste bewijs.... pfff...
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.