Getrouwde miljonair vertelt over zijn decadent playboy-leven: "Elke nacht liggen er vier meiden in mijn bed"

All the way up, nothing can stop me. #CandymanCan #CandyshopAngels #FrankiesRoofTopBar
De Australische Hugh Hefner wordt hij genoemd omdat hij steevast omringd wordt door bloedmooie dames. En de wilde zwembadfeestjes bij hem thuis, die ontbreken uiteraard ook niet. Travers Beynon leeft elke dag opnieuw het ultieme playboy-bestaan. Opmerkelijk: zijn vrouw Taesha maakt absoluut geen punt van zijn opmerkelijke levensstijl en ook zijn oudste zoon en dochter vinden het prima zo. Voor het eerst liet 'Candyman' nu de poorten van zijn luxevilla openzwaaien voor een fotograaf en journalist. "Elke nacht liggen er gemiddeld vier vrouwen in mijn bed", klinkt het in het tijdschrift 'Ocean Road'. "Creativiteit is belangrijk, elke week bedenk ik wel een nieuw standje."

Zijn jeugd
"Ik ben van bescheiden komaf. Mijn ouders werkten zich te pletter. Mijn moeder was fulltime moeder en was vaak tot 3 uur 's nachts bezig. Ze was een sterke vrouw, ik heb enorme bewondering voor haar. Mijn oma was nog zo'n voorbeeld voor mij, haar bijnaam was niet voor niets de generaal."

"Ik werd niet geboren met een zilveren lepeltje in mijn mond. Appreciëren wat je hebt en hard werken als je iets wil, dat waren de levenslessen die ik kreeg. Ik vond het belangrijk dat ik mijn vier kinderen dezelfde opvoeding gaf (de voormalige Miss World Ninibeth Leal zette Valentino (18) en Lucciana (15) op de wereld. Taesha schonk hem Velicia (6) en Serafina (5); nvdr). Ze denken niet dat alles zomaar in hun schoot zal vallen."

CANDYMAN HAS CHOSEN! CONGRATULATIONS to winners @francissmoura from Portugal & @sunny_smooth from New York - you've won an all-expenses paid trip for you & a friend to Australia to party with the CandyMan at the Candy Shop Mansion including VIP access! Please check your DMs for details. #exclusive #party #wild #girls #winners #goldcoast #australia #usa #portugal #candyman #candyshopmansion

Modellenwerk leverde hem een pak geld op
"Ik had geen plan B toen ik tijdens het voetballen mijn rug brak, maar plots begonnen de modellenbureaus me op te vrijen. Een Amerikaanse talentenscout was me in Sydney tegen het lijf gelopen en niet veel later tekende ik bij Elite Model Management. Ik pakte mijn koffers en trok naar Miami Beach (Florida), sporten kon ik toch niet meer."

"Mijn eerste modellenjob was voor Levi's Jeans in Mexico City. Het was surreëel. Mijn maten in Melbourne lachten zich kapot, tot ze zagen wat voor succes ik had. Ik verdiende een pak geld, tussen 2.000 en 35.000 dollar per dag. Ik zette een klein stukje opzij voor mezelf om de huur en de boodschappen te betalen, de rest stuurde ik naar mijn ouders zodat ze enkele grote aankopen konden doen en aandelen van hun bedrijf konden kopen. In de buitenwereld leeft het idee dat zij de zaak eerst groot gemaakt hebben en dat ik met de pluimen ging lopen, maar dat is dus niet zo."

Instagram

Zijn vrouw is blij met de regeling
"Waarom is ze bij mij? Simpel: voor het plezier, dat is verslavend. Je kan auto's en geld hebben zoveel je wil, maar die kick blijft niet lang duren. Gemiddeld liggen er elke nacht vier meiden in mijn bed, maar hier hoor je niemand klagen. Veel slaap komt er niet aan te pas. Zo gedreven ik ben in de zaken- of de sportwereld, zo fel ben ik ook in bed. Ze zijn zot van mijn creativiteit en dat heb je ook nodig om ze allemaal blij te houden. Wekelijks bedenk ik wel een nieuw standje. Ik verwen mijn meiden. Wie goed wil zijn in bed mag niet aan zichzelf denken."

After the march for international women's day, I decided to continue the celebration of women. Why did the Rockefeller's fund the first Women's liberation? #FreedomToFascism #MenAreOk #UniteNotDivide #AttractionIsNotPoliticallyCorrect

Wat heeft zijn vrouw Taesha Beynan (26) er zelf over te zeggen?
"Tijdens ons eerste afspraakje nam hij me mee naar de McDonald's. Volgens mij deed hij dat om onvoorspelbaar te blijven, niets is normaal bij hem. De volgende keer nam hij me wel mee naar een chic restaurant."

"Er kronkelen altijd andere meiden naast hem. Soms blijven ze hier enkele weken en dan trekken ze verder. Kijk maar op sociale media, daar zie je hoeveel dames zich aan zijn voeten werpen. Maar mij kan het niet schelen, ik ben met hem getrouwd! Hij heeft veel vriendinnetjes, maar slechts één vrouw. Ik ben graag mama, dus extra kinderen zijn zeker welkom."

Still winning... #StartedFromTheBottom #RackedAndStacked #TraversBeynon

En zijn vriendin Nisha Downes (21)?
"Tijdens feestjes liggen er op elk bed wel vier of vijf meisjes, en dan nog enkelen op de grond. Als Trav een idee krijgt, is hij niet meer tegen te houden. Een stomme foto kan hem al inspiratie geven: dan nodigt hij een hoop dames uit en afstand speelt daarbij geen enkele rol. Ze komen overgevlogen uit andere staten of zelfs van over de plas. En dan blijven we doorgaan tot de zon opkomt, dat zijn de beste nachten."

What better way to cool off in this #heatwave

Is Travers wel geschikt als ouder?
"Denken mensen dat ik dat niet kan? Laat me daar dit op zeggen: een rechter kent geen hoederecht toe aan een vader die niet deugt. Het systeem zit zo in elkaar dat mannen altijd de dupe zijn. Zeg wat je wil, maar mijn tienerdochter vindt me een coole papa. Als mensen tegen me zeggen dat ze nog nooit zo'n beleefde kinderen gezien hebben, maakt me dat apetrots."

Devils can have angels. #BadBoyGoodDad #DaddysGirl #WrappedAroundHerFinger #Candyman #Candyshopmansion

Zoon Valentino (18) leeft in de villa met zijn vriendin Shona (17)
Valentino: "Papa en ik praten veel over relaties. Ik begrijp maar al te goed dat vertrouwen in elkaar het allerbelangrijkste is. Toen ik achttien werd, ben ik uitgeweest met mijn vrienden. Maar het gezelschap van mijn vader maakte me het meest blij. We zijn als enigen tot 5 uur 's ochtends gebleven."

Salt Beynon #saltbae #sprinklethatshiteverywhere @nusr_et

De 15-jarige Lucciana ziet haar vader graag
"Ik heb een heel goede band met mijn papa. Hij heeft er eindeloos op gehamerd dat we altijd beleefd moeten zijn. Als ik hem wil spreken, stuur ik hem een bericht en maakt hij tijd voor mij. Als ik ouder ben, wil ik een echtgenoot zoals mijn papa. Ik wil twee kinderen en heb zelfs al namen bedacht. Op mijn 26ste wil ik bevallen. Ja, ik heb mijn hele leven al gepland."

Candyman's interpertation of "Doggy Style" #candyman #candyshopmansion #candyshopangels #doggystyle #TLB666

Grootouders teleurgesteld
Niet iedereen reageert echter even opgezet. Twee jaar geleden was er bijvoorbeeld die ene foto waarbij hij Taesha schaarsgekleed als een hondje aan de leiband uitliet. Haar grootouders reageerden onthutst toen ze hun lieveling zo onderdanig aan zijn voeten zagen liggen. "We zijn er kapot van dat we geen contact hebben met Taesha en haar twee dochtertjes", klonk het in het tv-programma 'A Current Affair'. "We willen hen zo graag eens vasthouden. Oh, wat hebben we zin om hen allemaal uit zijn klauwen te redden. Hij heeft haar gewoon kapotgemaakt."

"We kijken niet vaak naar zijn site, want telkens wordt ons hart gebroken. Misschien vindt hij dit allemaal grappig, maar dat is het dus totaal niet."

Find out the real story behind the Candyman...an exclusive interview by @oceanroadmagazine. Click the link in the bio to reveal all. #truthbetold #dontlistentofakenews #behindcloseddoors #candyman #candyshopmansion #oceanroadmagazine


Video