Volledig scherm
© RV

Gestolen BMW meldt zich vanaf bizarre locatie

Een BMW-eigenaar in de Duitse plaats Hasselroth keek vreemd op toen hij op oudejaarsavond door de politie werd gebeld met goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws was dat zijn auto was gestolen, het goede nieuws was dat de auto zich had gemeld via een automatische noodoproep. 

22 reacties

 • Dirk De Weert

  2 weken geleden
  @Gerard Er kan zich natuurlijk ook een kortsluiting voorgedaan hebben waardoor de wagen zonder chauffeur in het water is gereden. Deze wagen zal zeker en vast op de kwaliteitsafdeling van BMW belanden voor verder onderzoek.
 • Joske Zeeuw

  2 weken geleden
  @Marc Faes, mijn wagen staat meestal in een zijstraat en niet in mijn living, dus als die gestolen wordt zie ik dat ook niet binnen de 10 minuten hoor.
 • raf janssens

  2 weken geleden
  Het systeem is gekoppeld met de chrash sensoren .dus bij het in het water rijden is dat systeem geactiveerd en heeft het zijn gps locatie door gemeld ?voor de rest gebeurt er met dat signaal niets .denk je nu echt dat een auto fabrikant miljoenen wagens in het oog gaat houden .
 • danny janssens

  2 weken geleden
  Een systeem waarbij je wagen niet kon gestolen worden lijkt me hier dan beter op zijn plaats. Een leuk gadget......totdat er niks aan hebt.
 • karin verwimp

  2 weken geleden
  Guy Van Gelder, informeer je eerst vooraleer de wijsneus uit te hangen aub. Onder water een noodsignaal versturen kan wel degelijk. Voorwaarde is dat de zender waterdicht is en bvb een batterij heeft. Wat niet meer dan logisch is in het geval van een noodzender.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown