Gefrustreerde man steekt binnen vuurwerk af

(archieffoto)
ANP XTRA (archieffoto)
De bewoner van een huis in de Nederlandse stad Middelburg (Zeeland) is opgepakt omdat hij binnen vuurwerk had afgestoken en brand had veroorzaakt. Later verklaarde de man dat hij dat uit frustratie had gedaan. Hij raakte gewond, moest naar het ziekenhuis en zit inmiddels in de cel.

Een agent hoorde toevallig een soort duizendklapper in een huis aan de Driewegenhof afgaan. Daarop kwam er rook uit het huis. Een buurvrouw ontvluchtte met haar kind haar woning. Agenten vonden in het huis een flinke ravage: overal lagen restanten afgestoken vuurwerk. In een kelderbox lag illegaal vuurwerk.

De bewoner vertelde dat hij gefrustreerd was, maar het is niet bekend waarover. De woningbouwvereniging heeft hem laten weten dat hij niet meer in zijn eigen huis mag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.