Terwijl juffrouw Margaret een bizarre versie van The Star Spangled Banner ten gehore brengt, vliegen de lokken in het rond.
Volledig scherm
Terwijl juffrouw Margaret een bizarre versie van The Star Spangled Banner ten gehore brengt, vliegen de lokken in het rond. © Videostill/Reddit

“Geflipte” juf begint haar van leerlingen te knippen terwijl ze volkslied zingt

Margaret Gieszinger staat voorlopig niet voor de klas. Vorige week werd de 52-jarige chemie- en natuurkundelerares uit Californië gearresteerd, nadat ze een leerling voor de klas een geïmproviseerde knipbeurt gaf. Terwijl Margaret luidkeels een verknipte versie van het Amerikaanse volkslied zong, vlogen de lokken in het rond.

2 reacties

 • Veerle Hertens

  4 jaar geleden
  Wreedheid en mishandeling... Het is duidelijk dat er bij deze vrouw een steekje los zit en de lln en ouders zullen niet tevreden zijn. Maar wreedheid en mishandeling...verplichte begeleiding en de kapper betalen lijkt me zinvoller en redelijke dan celstraf...
 • Guy Bevers

  4 jaar geleden
  Leuke grap ! Waarom zijn de uren daarvoor niet gefilmd ?
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.