Geen 'crime passionnel' maar duidelijk plan: vrouw (24) hakt penis af van overspelige echtgenoot (40)

Karuna Sanusan (24) hakte het geslacht van haar man af nadat ze had ontdekt dat hij meerdere affaires had.
Screenshot Youtube Karuna Sanusan (24) hakte het geslacht van haar man af nadat ze had ontdekt dat hij meerdere affaires had.
Jaloerse vrouwen kennen geen genade. Dat bewijst Karuna Sanusan, een Indiase vrouw die als wraak op haar man, Siripan, zijn penis heeft afgesneden met een vleesmes. Dit bloederige plan smeedde ze nadat ze had ontdekt dat haar man vreemdging met meerdere vrouwen.

Geen 'crime passionnel', maar een duidelijk opgesteld plan. Karuna wond 's ochtends haar nietsvermoedende man op, maar de climax verliep anders dan hij had verwacht. Nadat zijn vrouw zijn geslacht vakkundig eraf had gehakt, smeet ze het uit het raam en liet ze manlief achter in een plas van zijn eigen bloed.

De politie en hulpdiensten werden meteen gewaarschuwd door de buren die de pijnlijke kreten van de gewonde man hoorden. De vrouw werd gearresteerd terwijl de gewonde man naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis werd gebracht.

Er is geen hoop op een aanhechting van het afgehakte geslacht. Hoewel politieagenten de penis van Siripan teruggevonden en in een koelbox geplaatst hadden, was het te laat. De cellen waren al afgestorven. 

Karuna bleef rustig terwijl ze ondervraagd werd. Ze had onlangs ontdekt dat haar man meer deed dan alleen flirten met andere dames. "Ik was vol woede en kon maar niet ontspannen," zei ze, "ik was zo kwaad vanbinnen."

De Bobbitt-affaire

Dit is niet de eerste keer dat 'penishakken' de verkozen vorm van wraaklustige vrouwen is. In 1993 werden Lorena (48) en haar echtgenoot John Bobbitt (51) haast wereldnieuws omdat die eerste in een moment van blinde woede de penis van haar man had afgesneden met een mes. Hij had haar namelijk jaren fysiek en seksueel misbruikt. Wel had hij iets meer geluk: zijn geslacht kon weer aan de rest van zijn lichaam worden gehecht. In een proces dat veel media-aandacht kreeg, werd Lorena vrijgesproken omdat er geen voorbedachte rade was en ze puur door onweerstaanbare drang had gehandeld.

Lorena Bobbitt stond in 1993 terecht nadat ze het geslachtsdeel van echtgenoot John Bobbitt (foto rechts) had afgesneden.
photo_news / Getty Lorena Bobbitt stond in 1993 terecht nadat ze het geslachtsdeel van echtgenoot John Bobbitt (foto rechts) had afgesneden.20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilfried Vanden Berg

  Sobek Wessels bij een eventuele scheiding ,onmiddellijk DNA test aanvragen van je kinderen. Houd je uit de miserie . En dan vallen er veel door de mand.

 • Wilfried Vanden Berg

  VIVIANE bastenie en bij de vrouw. Pruim dicht naaien? Je spreekt blijkbaar van ervaring? Of alleen voor de belangstelling?

 • Sylvia Nuyts

  Spijtig dat het bij bobbits gelukt om hem er terug aan te naaien. Zou een goede straf zijn.

 • Jurgen Van Den Bergh

  1/10 is ook goed Sobek Wessels, niet overdrijven.

 • Gino Denil

  Misschien de dochter van een slager.