Julien Serri
Volledig scherm
Julien Serri © RTBF

Franse poging om pizza te maken met duizend kazen strandt bij 834

Een pizza bakken met daarop duizend verschillende soorten kazen. Dat was het doel van een Franse chef, een kaasmaker en een YouTuber. Maar het lukte niet. Het drietal kwam ‘slechts’ tot 834 soorten kazen op de pizzabodem, desalniettemin toch goed voor een wereldrecord.

0 reacties

  1. Twee mannen gered nadat ze 29 dagen verloren waren op zee, maar zo erg vonden ze het niet eens: “Was eigenlijk wel eens leuke pauze van alles”
    3

    Twee mannen gered nadat ze 29 dagen verloren waren op zee, maar zo erg vonden ze het niet eens: “Was eigenlijk wel eens leuke pauze van alles”

    Ze overleefden op appelsienen die ze bij hadden, kokosnoten die in zee waren beland en langs hun boot voorbij kwamen, en regenwater dat ze slim wisten op te vangen: twee mannen zijn na 29 dagen dolen op zee gered, in totaal waren ze 400 kilometer afgedreven. Opvallend: hoewel ze compleet verzwakt werden gered, vonden ze hun ongelofelijke avontuur niet eens zo heel erg. “Het was eigenlijk wel eens een leuke pauze van corona en zo”, getuigt één van hen.