Frank Deboosere 'zweeft' door het beeld tijdens weerpraatje

Rv
Een zeer bijzonder weerbericht op Eén vanavond: Frank Deboosere zag er zo 'transparant' uit dat hij door het beeld zweefde. In werkelijkheid droeg hij een knalgroen pak, zoals op de foto onderaan te zien is. De populaire weerman had meer dan 1.000 euro ingezameld voor de strijd tegen kanker, met deze stunt tot gevolg.

Naast Deboosere gingen ook heel wat andere Eén-gezichten een uitdaging aan. Onder andere Saartje Vandendriessche doet mee, zij gaat cheerleaden op het veld van Anderlecht als ze voldoende geld inzamelt. Kristel Verbeke gaat het vuilste kot van Vlaanderen kuisen. Wim De Vilder overwint zijn angst en springt uit een vliegtuig indien hij zijn doel haalt. En Philippe Geubels gaat les geven in een kleuterklas. Alle steun is nog steeds welkom via iedereentegenkanker.be.

VRT8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sanne Vermeulen

  Zo zie je maar weer dat er in de reacties veel verzuurde mensen zijn die niks anders te doen hebben dan commentaar leveren. Fantastische actie Frank!

 • Zjeppe Fierens

  Die man is werkelijk in zijn kindertijd blijven steken.

 • MYRTHE PASS

  Eigenlijk zou men steeds op deze manier het weerbericht moeten geven. Een persoon voor het weerbericht is een stoorzender.

 • Philippe Vander Haeghen

  Dit was nu eens echt belachelijk.

 • bryan de ceuster

  't Is niet omdat hij een groen pakje droeg, dat hij ook de onnozelaar moest uithangen. Waarom presenteerde hij niet het weer zoals hij dat normaal doet? Moet dat nu echt dat onnozel ronddraaien, springen, achter een "blokje" kruipen, ...? Gewoon het weer preserenteren zoals altijd Frank!