Volledig scherm

Foto van hond met hoofddoek ligt Saoedi's zwaar op de maag

De Saoedische autoriteiten hebben de lezing van een Amerikaanse professor onderbroken omdat de expert in klimatologie een foto toonde van een hond met een traditioneel Arabisch hoofddoek. Professor Joseph Williams moest meteen de campus van de universiteit van Taif én het land verlaten. Dat meldt de krant Sharq.

 1. Spaanse aartsbisschop biedt excuses aan nadat artiesten gewaagde muziekvideo opnemen in kathedraal
  Toledo

  Spaanse aartsbis­schop biedt excuses aan nadat artiesten gewaagde muziekvi­deo opnemen in kathedraal

  De aartsbisschop van Toledo, Francisco Cerró, heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat twee artiesten een gewaagde muziekvideo hebben opgenomen in de kathedraal van de Spaanse stad. De Spaanse rapper C. Tangana en de Argentijnse zangeres Nathy Peluso filmden delen van hun muziekvideo voor het nummer ‘Ateo’ (‘Atheist’) in de kathedraal, tot groot ongenoegen van heel wat religieuzen.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.