Fabio parkeert zijn Seat vierdubbel, omdat hij niet wil dat "idioten zijn dure auto beschadigen"

Facebook
Maak kennis met Fabio Silva, de eigenaar van een tien jaar oude Seat. Hij kreeg heel wat kritiek over zich nadat hij zijn bolide geparkeerd had op liefst vier parkeerplaatsen. Maar daar had hij een heel goede reden voor, zo zegt hij zelf.

"Er gaat niets boven vierdubbel parkeren", schreef Fabio bij zijn foto op Facebook. De man had zijn witte Seat op een erg asociale manier geparkeerd in Spalding in het Engelse Lincolnshire. De verbolgen reacties lieten dan ook niet lang op zich wachten, maar Fabio had snel een antwoord klaar. "Ik wil niet dat idioten mijn 'trots en vreugde' beschadigen."

Facebook

"Als je honderden ponden spendeert aan je auto, dan zal je begrijpen waar ik vandaan kom", zegt Fabio, maar het internet kan maar weinig begrip opbrengen. "Zeg hem dat hij een betere polis neemt, eentje die vandalisme dekt", zegt iemand. "En deze persoon was de snelste zwemmer! Wat een zwakke genen", schrijft iemand anders.

Eén persoon nam het wel op voor Fabio: "Ik zie mensen vaak hun deur tegen hun buur openslaan. Ik neem hem niets kwalijk."

Een fiere Fabio bij zijn Seat
Facebook Een fiere Fabio bij zijn Seat