Expliciet voorlichtingsboek verhit na 40 jaar de gemoederen op internet

twitter
Een seksueel voorlichtingsboek uit begin jaren 70 van vorige eeuw heeft zijn weg gevonden naar de sociale media. Crysta-Mai Elassaad bond de kat de bel aan met de harde conclusie op Facebook over het babyboek 'Hoe mama en papa een kindje krijgen': "Getraumatiseerd!". Bijna 18.000 likes en 160.000 shares later is dit vintage boekje van de Deen Per Holm Knudsen weer helemaal hot.

De cartooneske, expliciete beelden die Knudsen op de kinderen loslaat om wat meer uitleg te geven over de bloemetjes en de bijtjes slaan - zelfs - de huidige generatie ouders met verstomming. De auteur heeft het erg gedetailleerd over de ontmoeting van man en vrouw, over de conceptie en over de uiteindelijke geboorte. Toch in verhouding tot zijn beoogde jonge publiek.

Duizenden reacties
De duizenden reacties op Twitter en Facebook over de post van Crysta-Mai Elassaad logen er niet om: van traumatiserend over griezelig tot hilarisch.

Vooral de illustratie van het moment dat de baby tevoorschijn komt, doet de moderne mens flippen. Jou ook? Of zou jij dit gewoon aan je kindjes onder de tien durven voorschotelen?

Op Amazon kan je het boek overigens kopen. Er wordt wel tot bijna 1.400 euro voor gevraagd...

Facebook