Ex-vrouw Pulitzerprijs-winnaar verborg pistool in vagina

Jennifer McCarthy
Santa Fe County Jennifer McCarthy
Jennifer McCarthy, de ex-vrouw van schrijver en Pulitzerprijs -winnaar Cormac McCarthy, is afgelopen zaterdag in de Amerikaanse plaats Sante Fe in de staat New Mexico gearresteerd nadat ze haar huidige vriend had bedreigd met een pistool. Het wapen zou ze tijdens een bizarre seksact tevoorschijn hebben getoverd uit haar vagina.

Volgens een politierapport, gepubliceerd door nieuwssite The Smoking Gun, ging een heftige woordenwisseling over buitenaardse wezens aan de bedreiging vooraf. Na de ruzie ontdeed Jennifer McCarthy zich in haar slaapkamer van haar kleren en keerde terug "in lingerie en met een pistool in haar vagina."

Met het wapen zou de 48-jarige kunstenares een masturbatie-act voor de ogen van haar vriend hebben opgevoerd, terwijl ze meerdere keren aan hem vroeg: "Wie is er nu gek, jij of ik". Aan het einde van de show zette ze het wapen op het hoofd van haar vriend. De 53-jarige man griste de zilverkleurige Smith & Wesson uit haar handen en gooide het wapen weg. De politie trof later een vuurwapen in een afvalcontainer bij het huis aan.

Jennifer McCarthy is de ex-vrouw van de succesvolle auteur Cormac McCarthy. Hij won in 2007 de Pulitzerprijs voor de roman De Weg. Cormac McCarthy is ook de auteur van No Country for Old Men, een boek waarvan de verfilming genomineerd was voor acht oscars. Jennifer en Cormac gingen in 2006 uit elkaar.