Een gigantisch bedwantsenleger had de matras ingenomen.
Volledig scherm
Een gigantisch bedwantsenleger had de matras ingenomen. © Screenshot

Ervaren ongediertebestrijder ontdekt huis vol bedwantsen: “Nog nooit zoiets gezien”

Rory McCarty (50) is al 25 jaar ongediertebestrijder. Toen hij vorige maand moest uitrukken naar een huis in de Amerikaanse staat Maryland, zag hij echter iets wat hij nooit zal vergeten.

18 reacties

 • Monique van der Kuilen

  2 jaar geleden
  Bij mij heeft een jaar geduurd voordat ik er af van af was de controle is ook niet geweldig dus nu maar hopen dat het niet nog eens gebeurd want ik wil niet Nog eens binnen een jaar mijn spullen weg gooien
 • ROBERT GERTS

  2 jaar geleden
  Men zou verbaasd staan moest men weten hoeveel mensen er in ons land op zo’n bed slapen!
 • Lieven Vermandere

  2 jaar geleden
  Zelfde tafereel 35 jaar terug gezien, in een slaaprijtuig van "Railtour". Tussen de opklapbedden en het kussen op de muur krioelde het.
 • peter colson

  2 jaar geleden
  Je moet dat positief bekijken. De persoon in kwestie slaapt nooit alleen in bed.
 • Johan Kerremans

  2 jaar geleden
  Die krijg je gratis , als je pech hebt breng je zoiets mee van je reis. kruipen in spleten en kieren. Gelukkig tot heden van gespaard gebleven.
 1. Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld
  29

  Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimenta­tie­geld, dochter zet zijn rotstreek om in goede daad

  Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.