YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Emma eet 20 keukensponsjes per dag: "Ik geniet van de smaak"

Iedereen heeft wel zijn 'guilty pleasure', de ene kan niet van de chips blijven, de andere is verslingerd aan chocolade. De Britse Emma Thompson heeft het meer voor keukensponzen. Ze speelt er maar liefst twintig per dag van naar binnen. En omdat een keukenspons toch maar droog op de maag valt, drenkt ze de spons eerst in afwasmiddel.

 1. Proces over 57 miljard dollar ontrafelt mysterie uitvinder bitcoin niet, of toch wél?

  Proces over 57 miljard dollar ontrafelt mysterie uitvinder bitcoin niet, of toch wél?

  De ‘bitcoinsrechtszaak van de eeuw’, zo werd het proces tegen de Australische computerwetenschapper Craig Wright in Florida genoemd. De hoop van waarnemers was dat de ware identiteit van Satoshi Nakamoto, het mysterieuze brein achter het bitcoinsysteem, zou worden achterhaald. Zelfverklaard bitcoinuitvinder Wright won grotendeels de zaak tegen hem over cryptomunten ter waarde van zo’n 57 miljard dollar (50 miljard euro), wat hem nu opnieuw doet beweren dat hij wel degelijk de uitvinder is. Sceptici vinden het dan weer een gemiste kans voor de échte test.
 2. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.