Elon Musk gaat met zijn Cybertruck op restaurant en kegelt meteen paaltje omver

Elon Musk aan het stuur van zijn Cybertruck.
Photo News Elon Musk aan het stuur van zijn Cybertruck.
Moet Elon Musk nog wat oefenen met zijn Tesla Cybertruck of was het de autopiloot die zaterdagavond een signalisatiepaaltje omver kegelde bij het verlaten van de parking van het bekende restaurant Nobu in Malibu? De Tesla-CEO had alvast veel bekijks met zijn nieuwste wagentelg.

Met een paar vrienden kwam Elon Musk zaterdagavond in een prototype van de onlangs voorgestelde Tesla Cybertruck aan bij het restaurant Nobu in Malibu, Californië. Musk trok de aandacht van zowat iedereen in de buurt met zijn elektrische pickup. Die werd op de parking gestald en bewaakt door security. De flamboyante miljardair - nog maar pas vrijgesproken van laster en eerroof aan de Brits duiker Vernon Unsworth die hij “pedo” had genoemd op Twitter - troonde acteur Edward Norton ook even naar buiten om hem een kijkje te laten nemen.

Heel wat gsm’s gingen in videomodus de lucht in en filmden Musk en zijn indrukwekkende mobiel van roestvrij staal. Een prototype, dat bleek ook uit het gebrek aan zijspiegels en zichtbare ruitenwissers. Op de beelden zie je uiteindelijk de Cybertruck met Musk zelf achter het stuur en zijn vriendin, zangeres Grimes, naast hem van de parking scheuren. Niet vlekkeloos: de bestuurder had zowaar het verkeersbordje net voor de Pacific Highway mee, schijnbaar zonder er ook maar iets van te merken.

Begin vorige maand stelde de CEO de Tesla Cybertruck aan de wereld voor. Het gewapende glas is niet stuk te krijgen, zo beweerde Musk. Maar bij de proef op de som met een metalen bal brak de ruit meteen. 

De productie van de Tesla Cybertruck zal pas tegen 2021 of 2022 uitgerold worden voor het bredere publiek.

Musk had meteen heel wat bekijks op de parking van restaurant Nobu in Malibu.
Photo News Musk had meteen heel wat bekijks op de parking van restaurant Nobu in Malibu.
Elon Musk met acteur Edward Norton.
Photo News Elon Musk met acteur Edward Norton.
Edward Norton had duidelijk interesse.
Photo News Edward Norton had duidelijk interesse.
Edward Norton.
Photo News Edward Norton.
Op Google Street View kan je vanop de parking het verkeersbord net voor de Pacific Highway zien.
Google Street View Op Google Street View kan je vanop de parking het verkeersbord net voor de Pacific Highway zien.
Zangeres Grimes naast haar partner, Elon Musk.
Photo News Zangeres Grimes naast haar partner, Elon Musk.
Photo News
Photo News
Photo News29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jules Vermeers

  Zou die ook niet te zien zijn op radar? Lijk een beetje op die stealth vliegtuigen.

 • Aidan Verstraeten

  Echt mooi is hij inderdaad niet. Maar de prijs van lelijkste wagen gaat toch nog steeds naar de Dacia Duster. Dus zo erg is dit echt niet...

 • Steven Vanden Broeck

  Ik denk nog steeds dat hij op een bepaald moment iedereen gaat uitlachen om in deze hoax te trappen. Zo van, geloofden jullie nu echt dat ik zoiets zou maken? Maar hoe langer het duurt, hoe echter het lijkt... Zucht...

 • Hendrik Patyn

  Gelukkig was het geen kind, terwijl veel grote wagens nu een 360° camera hebben, rijdt hij met zo'n mastodont rond zonder enig veiligheid, de "revolutionair". Mijn wagen en die van mijn echtgenote detecteren zelfs beweging rond de wagen op lage snelheid. Tesla gezien die aan hoge snelheid recht op een politiewagen is ingereden, de autopilot had de politiewagen niet gezien.. Zijn zelfrijdende taxi's waren toch voor 2020, ik moet het nog zien, zijn semitrucks vallen ook ferm tegen...

 • Louis Scholliers

  Voertuigen van een dergelijk volume zouden overal moeten verboden worden op het openbare wegennet.Grts