Foto ter illustratie. Dit is niet de vrouw die aangifte heeft gedaan.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Dit is niet de vrouw die aangifte heeft gedaan. © Getty Images

Eigenaar filmde stiekem bezoekers in Nederlandse sauna

De Nederlandse politie heeft een man aangehouden die in het geheim opnames heeft gemaakt van bezoekers van zijn eigen sauna. Een vrouwelijke bezoeker ontdekte onlangs camera’s in de privésauna.

  1. Paus Franciscus krijgt Spider-Man op bezoek in Vaticaan

    Paus Franciscus krijgt Spi­der-Man op bezoek in Vaticaan

    De paus heeft op de woensdagaudiëntie in het Vaticaan ook een Spider-Man ontvangen. Hij had plaatsgenomen in de sectie hoogwaardigheidsbekleders en zat onder meer naast een in het zwart geklede geestelijke, die totaal niet verbaasd leek over de strakke rood-zwart-blauwe uitdossing van zijn gemaskerde buurman. Sommige waarnemers waren erg verbaasd over de komst van de stripfiguur naar de statige binnenplaats van San Damaso, in het pauselijk paleis.
  2. Hoofd van de grootste familie ter wereld overleden in India

    Hoofd van de grootste familie ter wereld overleden in India

    De 76-jarige Ziona Chana, oftewel het hoofd van de grootste familie ter wereld, is overleden in de Indiase staat Mizoram. De man laat maar liefst 38 vrouwen, 94 kinderen, 33 kleinkinderen en een achterkleinkind na. Chana was de leider van een religieuze sekte die gelooft in polygamie, een praktijk waarbij iemand met meerdere personen trouwt. De man leed aan diabetes en hoge bloeddruk, wat de oorzaak van zijn overlijden zou zijn geweest.