Echtgenoot ontdekt op Google Maps dat zijn vrouw hem bedriegt

De man gebruikte de functie Street View om zijn route uit te stippelen, maar zag plots iemand die leek op zijn vrouw.
Google Maps De man gebruikte de functie Street View om zijn route uit te stippelen, maar zag plots iemand die leek op zijn vrouw.
Waar Google Maps al niet goed voor is... Een man uit Peru die er gebruik van maakte om de weg te zoeken, botste plots op een vrouw zitten die wel erg hard op de zijne leek. Maar in haar schoot lag het hoofd van een andere man, die ze liefdevol aan het strelen was.

De nietsvermoedende echtgenoot was op zoek naar de meest efficiënte weg om bij een populaire toeristische brug in de hoofdstad Lima te geraken, de 'Puente de los Suspiros de Barranco'. Daarvoor maakte hij gebruik van de functie 'Street View'. Maar plots botste hij op een vrouw die dezelfde kleren droeg als zijn echtgenote. En toen hij inzoomde, bleek dat het in feite gewoon zijn vrouw was. Hij confronteerde haar dan ook met de beelden. 

Google Maps

Gescheiden

Hoewel die al in 2013 werden vastgelegd door een mobiele camera van Google, merkte de man de foto's naar verluidt pas onlangs op. Nadat zijn vrouw toegaf dat ze een affaire had gehad, ging het koppel uit elkaar.

Google Maps9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Louis Benasque

  Andy is bang betrapt te worden. Ik heb geen privacy problemen met om het even welke camera op straat.

 • Patrick De pauw

  Ga en vermenigvuldig u?nooit gezegd met wie of hoeveel hoeveel vrouwen hebben er een relatie bij met een vrouw maar dat zijn haar vriendinnen he?

 • Andy Verachtert

  Google maps schendt vaak de privacy.

 • Kenny Durinck

  Maw , Bernt gaat zelf vreemd, anders geeft je zo'n reactie niet....

 • Triny Barbier

  Ja hallo als je goed naar die vrouw kijkt kan het de helft van Peru wel zijn en laat me nie lachen zo gedetailleerd is street view nu ook weer nie.