Duitse vrouw belt politie wanneer bovenbuur van balkon plast

Themabeeld
iStock Themabeeld
In het Duitse Goslar moest de politie tussenkomen wanneer een man van zijn balkon naar beneden plaste. Dit tot grote ergernis van zijn onderburen die het tafereel moesten aanschouwen.

In het Duitse provinciestadje Goslar moest de politie zondag tussenkomen in een wel erg bijzondere burenruzie. Een vrouw deed er aangifte dat haar bovenbuur steeds van zijn balkon naar beneden plaste. Wanneer de vrouw zelf op haar terras zat, werd ze meer dan eens opgeschrikt door een straal urine die haar eigendom rakelings passeerde.

Toen de politie bij de man aanklopte, ontkende hij alles. De politie geloofde de getuigenis van 67-jarige echter niet. Op zijn balkon waren meerdere urinevlekken en ook de indringende geur liet er geen twijfel over verstaan.

De politie klaagde de man aan en hoopt dat de rust nu terugkeert in het kleine stadje. De vrouw kan alvast terug zorgeloos van haar uitzicht genieten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.