Dronken vrouw (65) rijdt haar vriend twee keer omver

Een vrouw kreeg ruzie met haar geliefde, zette dan maar haar wagen in versnelling en reed hem twee keer omver. Voorbijgangers konden het slachtoffer weghalen net voor hij een derde keer onder de wielen van de wagen zou verdwijnen. Maureen Geddie (65) vluchtte maar werd later ingerekend door de politie.

Volgens de politie van Huntington Beach, Californië had ze het aan de stok gekregen met haar vriend. Ze wou snel een einde maken aan de ruzie en reed hem over. Toen hij overeind krabbelde reed ze hem een twee keer aan. Net voor de derde aanrijding konden passanten de arme man in veiligheid brengen. De politie zette de achtervolging in en dat liep bijna fataal af. Geddie reed ook bijna een paar agenten omver. Een tweede patrouille ging achter haar aan en de krasse dame negeerde de rode verkeerslichten. Uiteindelijk kon ze toch ingerekend worden.

De dronken Amerikaanse werd opgepakt en opgesloten in de gevangenis op beschuldiging van moordpoging, vluchtmisdrijf en dronken rijden. Het slachtoffer is buiten levensgevaar. (vsv)