Dronken student valt in slaap in taxi en brengt de nacht door bij zijn taxichauffeur

THINKSTOCK
Mike Allison, een 18-jarige student uit Manchester, nam samen met enkele vrienden een taxi naar huis na een avondje stappen. Mike had veel gedronken en viel in slaap op de achterbank van de taxi. Nadat de chauffeur al zijn vrienden had afgezet, reed hij naar huis. Mike lag echter nog altijd te slapen op de achterbank en reed dus mee naar het huis van de chauffeur. Gelukkig kon Mike bij zijn chauffeur overnachten.

Mike werd wakker toen de chauffeur aan zijn huis stopte, 27km van waar hij eigenlijk moest afgezet worden. De chauffeur ging zijn huis binnen en Mike bleef achter in een lege taxi. "Ik keek rond en ik zag niemand, ik dacht dat iemand iets in mijn drank had gedaan en dat ik ontvoerd was", vertelt Mike.

Gelukkig kon Mike snel de chauffeur verwittigen dat hij nog in de taxi zat, maar daarmee was de student nog altijd niet thuis. Een ritje terug zou hem 68 euro kosten, maar de chauffeur bood hem een overnachting aan in zijn huis.

Het duo dronk thee en keek televisie en stuurde een tweet naar zijn vrienden om te bewijzen dat hij wel degelijk bij de taxichauffeur zat. Na enkele uren kwamen vrienden hem halen. Mike is erg dankbaar voor de gastvrijheid van de taxichauffeur.