UNKNOWN
Volledig scherm
© UNKNOWN

Dronken bestuurster knalt winkel binnen in Texas en ramt totaal verraste winkelier

In de VS staan er strenge straffen op dronken rijden, maar die waarschuwing sloeg deze vrouwelijke chauffeur duidelijk in de wind. De 36-jarige Denise Wilson stoef stuurloos op de parking van een winkel en ramde los de winkel binnen, pal door de muur aan de ingang. Uit de hallucinante beelden van de veiligheidscamera's blijkt dat de winkelier totaal verrast is op het moment dat hij aangereden wordt door de losgeslagen wagen (zie video onder dit artikel).

 1. Vrouw (76) ramt auto op volle snelheid door deur overvolle supermarkt en maakt 10 gewonden

  Vrouw (76) ramt auto op volle snelheid door deur overvolle supermarkt en maakt 10 gewonden

  Hallucinante beelden van een vreselijk ongeval aan een supermarkt in Palm Coast (Florida). Een 76-jarige vrouw begon om nog onverklaarbare reden aan een dolle raid op de parking, ramde op volle snelheid door de glazen deur van de supermarkt en stopte pas zo'n 30 meter verderop in de overvolle winkel. Onderweg maakt ze tien gewonden. Eén slachtoffer kwam onder de auto terecht en ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het mag een wonder heten dat er geen doden of meer slachtoffers vielen, want op de beelden is te zien hoe druk het wel was in de grote supermarkt. De vrouw moet zich voor de rechter verantwoorden voor haar roekeloze rijgedrag. Er werden geen mechanische problemen aan de auto vastgesteld. De schokkende beelden onder dit artikel zijn niet voor gevoelige kijkers!
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgenodigd”
  7

  Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgeno­digd”

  Een jongeman uit Liberia, een land gelegen aan de westkust van Afrika, is een nationale held geworden nadat hij 50.000 dollar (zo’n 43.000 euro) op straat vond en het geld aan de rechtmatige eigenaar teruggaf. De 18-jarige Emmanuel Tuloe is door zijn heldendaad uitgenodigd door de president van de republiek George Weah voor een ontmoeting die volgende week zal plaatsvinden.