Dronken bestuurder belandt met auto in grote plas vloeibare koeienmest

De bestuurder moest de politie bellen om zich uit zijn penibele situatie te laten bevrijden.
California Highway Patrol De bestuurder moest de politie bellen om zich uit zijn penibele situatie te laten bevrijden.
Alcohol drinken en rijden: het is geen goede combinatie. Dat ondervond ook deze bestuurder: hij belandde ter hoogte van een melkveebedrijf met zijn auto in een grote plas vloeibare koeienmest. De arme man moest de politie bellen om zich te laten bevrijden.

“Omstreeks 1.30 uur kregen we een oproep van een bestuurder die ter hoogte van een melkveebedrijf in een vijver was gecrasht”, meldt de politie van South Sacramento (Californië) in de Verenigde Staten. “Hij zei dat zijn wagen helemaal aan het onderlopen was. Toen we 50 minuten later ter plaatse kwamen, bevond de man zich nog steeds in de wagen, die gedeeltelijk was ondergedompeld in een grote plas stront.”

Vooraleer hij de politie belde, probeerde de man zichzelf te bevrijden, maar dat mislukte. Volgens de politie was hij dronken. “Nadat hij eerst twee uur lang tot aan zijn nek in de stront zat, hebben we hem dus gearresteerd. Laat het een waarschuwing zijn voor wie rijden wenst te combineren met het drinken van alcohol.”

De politie plaatste deze beelden online: “Laat het een waarschuwing zijn voor wie na het nuttigen van alcohol beslist om toch nog met de auto te rijden”, klinkt het.
California Highway Patrol De politie plaatste deze beelden online: “Laat het een waarschuwing zijn voor wie na het nuttigen van alcohol beslist om toch nog met de auto te rijden”, klinkt het.
California Highway PatrolReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.