Dokters vinden potlood in vagina van verkracht meisje

Maleisische artsen waren met verstomming geslagen toen ze een 14-jarig meisje onderzochten dat beweerde dat ze was verkracht. In de vagina van het kind, een wees, vonden ze een vier centimeter lange potloodstomp. Bovendien bleek het meisje een maand zwanger. Dat meldt The Star/Asia News.

Verkracht tijdens speeltijd
Het meisje had bij de schooldirectie gemeld dat ze vorige week dinsdag tijdens de speeltijd was verkracht door een klasgenoot. Voorts klaagde ze erover dat ze pijn had wanneer ze moest plassen.

Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, waar de dokters tot hun grote verontwaardiging het potlood in haar vagina ontdekten. Het meisje zei dat ze zich daar helemaal niet van bewust was.

Meerdere aanranders

De artsen kwamen bovendien tot de vaststelling dat het meisje al meermaals verkracht was, wellicht daar een andere persoon of personen. Uit het medisch onderzoek is ook gebleken dat zij een maand zwanger is.

Verdachte aangehouden, anderen verhoord
De politie ondervraagt haar om de ware toedracht van dit onverkwikkelijke verhaal te ontdekken. Er werd alvast een verdachte aangehouden. Hij werd door het slachtoffer aangeduid als haar aanrander. Zes andere personen worden ook aan de tand gevoeld. Wie de vader van het kind is, kan worden bepaald via aan DNA-test na de geboorte van het kind. (eb)