Rv
Volledig scherm
© Rv

"Dit kan toch niet veilig zijn?": vijfjarig meisje speelt thuis met pythons

BizarPythons van bijna vier meter? Toch niets om je druk over te maken... Dat is althans de boodschap die deze vader wil meegeven. Zijn vijfjarige dochter streelt de reptielen en speelt ermee alsof het doodgewone huisdieren betreft.

29 reacties

 • Marcus Camps

  4 jaar geleden
  Kinderen plaatsen voor het te laat is. Voor sommigen is de opvoeding toch echt te zwaar.
 • Erwin Lambrechts

  4 jaar geleden
  de ouders hu rechten ontnemen IEMAND moet zijn verantwoordelijkheid nemen als ze het zelf niet kunnen zij mogen er voor kiezen maar het kind heeft GEEN keuze
 • Carl Vangenechten

  4 jaar geleden
  Zo gevaarlijk zal het wel niet zijn. Ik lees nu al weken alle dagen dat ze met pythons speelt, dus zo gevaarlijk zal het wel niet zijn.
 • Andrea Bähr

  4 jaar geleden
  Ik ben zelf met 2 Pythons en 2 Boa's, nog 4 andere slangen en een krokodil opgegroeid. Ik mocht de reuze-slangen ook eens strelen. Ik herinner mij goed, dat wij eens kerstavond gevierd hebben en de slangen achter de wandkast lagen, omdat zij uitgebroken waren en niemand van het gezin was bang of panikeerde. Maar op deze manier met deze reptielen omgaan vind ik nog verantwoord, nog nodig. Het blijven dieren en in hun terrarium hebben ze de gepaste temperatuur ook.
 • Stephan Priem

  4 jaar geleden
  In sommige Afrikaanse landen leggen ze een python bij hun baby's om te vermijden dat ratten aan hun kinderen knabbelen, dus kan wel.